talen talen talen talen

Cart:

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Meer afbeeldingen

Cheyenne PU 1 Power Unit

€ 225,00
OF

Details

Deze krachtbron is geschikt voor gebruik met alle machines in het Cheyenne Hawk-assortiment. De digitale voedingseenheid helpt u om eenvoudig de niveaus voor uw machine te regelen. De frequentie van slagen is gemakkelijk te regelen, zelfs als je bezig bent met tatoeëren. Dit kan worden aangepast van 60 tot 160 per seconde om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen.
Deze units zijn ultralicht, waardoor ze extreem draagbaar en gemakkelijk te vervoeren zijn tijdens het reizen. Hij weegt slechts 260 gram, wat betekent dat het niet omvangrijk of moeilijk te hanteren is in de studio. Het voorpaneel heeft een vlak aanraakscherm, waardoor het gemakkelijk te reinigen en hygiënisch te houden is. Andere machines kunnen fysieke knoppen of schakelaars hebben die bacteriën, infecties en vuil kunnen bevatten, waardoor de machine onhygiënisch is voor gebruik tijdens het tattoo-proces. Dit kan ook het probleem van kruisbesmetting tijdens verschillende klantensessies presenteren.
Het heeft ook een geïntegreerd bord dat het mogelijk maakt om de machine met 4-6V te starten. Deze Cheyenne PU I-voedingseenheid is ideaal voor gebruik in uw studio en op congressen in het buitenland.

Extra informatie

Naam Cheyenne PU 1 Power Unit
Verwachte Levertijd 2-5 Werkdagen
Maat Nee
Gewicht 1

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

KVK:08206071

BTW:NL171363371B01

Alle prijzen zijn exclusief btw
Op alle aankopen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Alle rechten voorbehouden.

© Colorlicious Tattoosupplies.